Supertips voor een geslaagd feestje

Heb je een jarige in huis en wil je die een onvergetelijk feestje bezorgen? Zoek je iets unieks, waar de kinderen achteraf nog in geuren en kleuren met elkaar over praten?

Twijfels: partybox of zekere keuze

Het is niet meer dan normaal dat je twijfelt of een partybox iets voor jullie feestvarken is. Een feestje in de bowling lijkt op het eerste zicht een stuk eenvoudiger en je plezier is verzekerd. Wij argumenteren waarom een partybox de beste keuze is.

Gratis tafelkleed bij aankoop van €60

Gedaan met dat smossen! Niets is handiger dan een tafelkleed dat tegelijk je feesttafel opvrolijkt en ze bovendien beschermt tegen vuiltjes.

Escapeboxen voor kinderfeestjes

Je hebt vast al gehoord over escape rooms of hebt er mogelijk zelf al één of meerdere achter de kiezen. Vaak zijn escape rooms nog net wat te moeilijk voor kinderen. Wij hebben een mooi alternatief op de markt gebracht voor hen: een escapebox voor kinderen vol tot de verbeelding sprekend en uitdagend materiaal!

Familiefestival Destelbergen 22 mei

Op 22 mei 2024 namen wij deel aan het Familiefestival 9070 in Destelbergen! Er waren workshops, springkastelen, grime, pannenkoeken... We hadden geluk met het weer en kregen een gezellig plekje onder de tent aangewezen om ons te installeren. Elk kind dat ons standje bezocht, ontving van ons een leuk, lekker ruikend zeepje.

Een nieuwe box in de maak

Ideeën bedenken en lanceren, dat is wat we het liefste doen. We worden zelf blij van spelen met materialen, kleuren en geuren...

Piekfijn Pasen

Zorg je graag voor nog wat extra paassfeer in huis of ga je bij vrienden op bezoek en zoek je nog een leuk geschenkje? Maak dan deze leuke bruiseieren!

Zin in een creatief kampje?

Samen met mijn goede vriendin Karen van Hooked geef ik al enkele jaren haak- en knutselkampjes in Deinze. We beleven samen drie dagen vol creativiteit, wisselen haken en knutselen af en lossen af en toe actieve spelmomentjes in. Na drie dagen gaan onze deelnemertjes naar huis met een hoofd vol fijne herinneringen en een doos vol kunstwerkjes.

Geïnfluenced

Onze bruisballenbox werd ontdekt en beoordeeld door de Nederlandse Youtubers Creachick en Rick. En dit vonden ze ervan...

Box van het jaar 2023

Onze populairste box van 2023? Het werd alweer een nek-aan-nekrace tussen "Kraak de code " en "Meesterspeurders".

1000 x dankjewel!

We sloten 2023 af met onze duizendste bestelling!

Wie bestelt onze 1000ᵉ box?

We hebben iets te vieren! Onze duizendste box gaat binnenkort de deur uit.

Topper van 2022: Kraak de code

Zoals elk jaar volgen we op welke box de succesvolste van het voorbije jaar was.

Materiaal "Kraak de code 2.0"

Wil je graag een deel van de aankoopkosten van "Kraak de code 2.0" terugverdienen? Bezorg ons het materiaal dan in perfecte staat terug.

"Kraak de code" aan het pieken dit jaar!

"Kraak de code" is goed op weg om onze box van het jaar te worden. Met voorsprong werd hij dit jaar al het vaakst verkocht. Ook wij zijn superfan! En wat nog beter nieuws is...

Kom naar ons herfstkampje!

Met veel enthousiasme willen Karen van Hooked en ik onze knutsel- en haakpassie opnieuw met jullie delen. Na twee succesvolle kampjes nemen we jullie kids tussen 9 en 12 jaar met plezier mee in onze creatieve leefwereld.

Een partybox als origineel cadeau

Heb je deze zomer een bezoekje gepland bij vrienden? Met een partybox als cadeau scoor je zeker!

Welkom, professor X. Braytop!

Hebben jullie ook genoten van "Ktraak de code"? Aarzel dan niet langer en stort je op onze nieuwe escapebox! Professor Braytop is zijn gelukspillen kwijt.

Zomerkampje

Wil je ook zo'n keitof haak- en knutselkampje volgen? Schrijf nu in voor onze zomereditie van 16, 17 en 18 augustus! We houden rekening met jullie haakervaring, dus geen nood als je nog nooit een haakpen hebt vastgehad of net al redelijk wat steken onder de knie hebt.

Extraatje Friends in de kijker

Hebben jullie ons nieuwe extraatje van de Friends Forever-box al gespot? Hiermee staat ons feestvarken extra in de aandacht en gaat iedereen vrolijk naar huis met zijn toffe smileytattoo!

Kampeditie 2: Met verve geslaagd!

Wat een leuk kampje was het alweer! Met twaalf leuke meiden maakten we tal van mooie kunstwerkjes! Het was drie gevulde dagen lang genieten. Ook zin?

Onze badkaviaar in een nieuw jasje!

Onze "Kleurrijke kaviaar" ziet er nu nog aantrekkelijker uit!

Krokuskampje met hooked

Na een succesvolle eerste editie 'haken' we graag een vervolg aan ons haak- en knutselkampje. Ben je tussen de 8 en de 12 jaar en heb je zin om drie dagen lang creatief bezig te zijn, aarzel dan niet langer en schrijf je in!

Een extra weekje vakantie... Wat nu?

Onze kinderen krijgen een extra weekje vakantie. Maar hoe vul je dit op een aangename en haalbare manier?

Kerst op alle mogelijke manieren

We weten nog niet precies hoe, maar wat al duidelijk is, is dat we Kerst dit jaar extra gezellig zullen maken. Zoek je iets om de kinderen mee te entertainen of speel je als ouder graag mee Voor alle opties hebben wij een ideale box!

Zin in een kampje?

Op 2, 3 en 4 november slaan KinderPartyBox en Hooked de handen in elkaar om jullie een keitoffe kampformule aan te bieden!

Onze nieuwe box komt er aan!

We zijn volop de hand aan het leggen aan onze nieuwste box: de "Ultieme verwenbox".

Schreeuw het uit!

Ben je het ook allemaal stilaan beu? Dat begrijpen we. Deze dagen is het iets makkelijker je voor te stellen hoe het voelt op een onbewoond eiland. Schrijf je frustraties op en stop ze symbolisch in een fles.

Haal de band met je vrienden aan!

We hebben het allemaal moeilijk tijdens deze coronaperiode. De mensen die we liefhebben zo lang moeten missen, is geen pretje. Laat hen weten dat je ze niet vergeet, maak een mooie sleutelhanger met een leuke foto van jezelf of jullie samen en toon zo dat je er voor hen bent!

Verrassende Valentijn

Wat is er leuker dan je kinderen te betrekken en mee te laten genieten van jullie liefde? Maak jullie bruisend hart gezellig samen! Zeemzoet? Nee, gewoon top!

Al ons badplezier verenigd!

Wat een verleidelijk beeld! Onze 'Briljante bruisballen', 'Zalige zeepjes', 'Kleurrijke kaviaar' en 'Verrassende Valentijn' verenigd. Wat is het moeilijk om te kiezen...

Onze topper van 2020!

Ook al werden ze pas geïntroduceerd in maart, onze bruisballenbox ontpopte zich al snel tot een megasucces! Met stip op de eerste plaats dit jaar!

Cadeauverpakking bij bruisballen en zeepjes

Vang je graag twee vliegen in één klap? Bestel dan zeker onze bruisballen- of zeepjesbox deze maand.

Een extra touch aan je Kerstfeest!

Al hadden we het graag anders gewild, we vieren Kerst en Nieuwjaar in ons gezinnetje. Wil je er graag toch een bijzonder feest van maken, dan is deze feestbox precies wat je nodig hebt.

Knusse Kerst

Op zoek naar een leuk kerstgeschenkje voor de (klein)kinderen? Met Knusse Kerst kunnen de kids mooie gipsen kerstfiguurtjes maken en beschilderen. Bovendien bevat de box leuke geheime opdrachtjes, die ze tijdens het feest kunnen uitvoeren. En als ze dat leuk vinden, kunnen mama en papa gezellig meedoen!

Feestboxen voor een bubbelfeestje!

Ook in je gezinsbubbel kan je genieten van onze partyboxen! In deze coronatijden is feestjes geven niet meer vanzelfsprekend. Dat vinden ook wij heel jammer. Maar niet getreurd. We blijven creatief en bieden onze boxen ook aan voor gezinnen.

Onze facebookpagina

Op onze website kan je heel wat info vinden, maar wil je graag nog meer te weten komen? Bekijk dan zeker ook eens onze facebookpagina!

Iemand in quarantaine opvrolijken?

Iemand in quarantaine opvrolijken? Ken je iemand die een tijdje in quarantaine moet of verdient iemand gewoon een leuk cadeautje?  Met onze kraskunstbox ga je zeker scoren! Voor €20 heb je al een box met twee bladwijzers, deurhangers en diertjes. 

Extra zeep bestellen

Vond je de zeepjesbox zo tof dat je er maar niet genoeg van krijgt? Maar heb je alle zeep opgebruikt?

Septemberactie: gratis tafelkleed

Ontvang deze maand een gratis tafelkleed bij aankoop van een totaalpakket

Ideale periode voor thuisfeestjes!

Vele van onze schatten hebben hun verjaardag in lockdown moeten vieren. Nu kunnen we hen eindelijk terug een feestje gunnen. En waar kan dat veiliger dan gezellig bij u thuis?

Briljante bruisballen!

Je eigen lekker geurende en glinsterende bruisballen. Superleuk om te maken en nog plezanter om in te gaan borrelen.

De populairste box van 2019

Meesterspeurders ging in 2019 het vaakst de deur uit. Spannend wat 2020 zal brengen...

Vrolijke servetten

Alleen al de servetten brengen je in feeststemming. Toch?

Verras eens een ziek vriendje

Bezoek je een kindje in het ziekenhuis? Overweeg zeker eens een 'Kraskunstbox'.

Recup materiaal 'Kraak de code'

Hoe stuur je het materiaal van de 'Kraak de code'-box terug om een deel van je uitgegeven bedrag terug te krijgen?

Te gast bij Radio Meteor te Tielt

Op 11 mei was KinderPartyBox te gast bij Radio Meteor. Bekijk het interview hier.

Onze radertjes blijven draaien

We zijn alweer volop aan het werk aan de volgende box! Escape-boxen zijn razend populair, maar te moeilijk voor kinderen. KinderPartyBox ontwikkelt 'Kraak de code', een box vol puzzels, raadsels en sloten. Wees de boeven te slim af en open tijdig de brandkast! Verwacht midden juni 2019.

De maskertjes

Hoe leuk is het als je op carnaval je uniek, perfect passend, zelf gemaakt maskertje kan aandoen?

De video's

De video's die het spel begeleiden, zijn een combinatie van de instructie en de demonstratie van de opdracht.

logo kinderpartybox

Heb je vragen?

BE : info@kinderpartybox.be
NL : info@kinderpartybox.nl