Topper van 2022: Kraak de code

Zoals elk jaar volgen we op welke box de succesvolste van het voorbije jaar was.

Materiaal "Kraak de code 2.0"

Wil je graag een deel van de aankoopkosten van "Kraak de code 2.0" terugverdienen? Bezorg ons het materiaal dan in perfecte staat terug.

"Kraak de code" aan het pieken dit jaar!

"Kraak de code" is goed op weg om onze box van het jaar te worden. Met voorsprong werd hij dit jaar al het vaakst verkocht. Ook wij zijn superfan! En wat nog beter nieuws is...

Kom naar ons herfstkampje!

Met veel enthousiasme willen Karen van Hooked en ik onze knutsel- en haakpassie opnieuw met jullie delen. Na twee succesvolle kampjes nemen we jullie kids tussen 9 en 12 jaar met plezier mee in onze creatieve leefwereld.

Een partybox als origineel cadeau

Heb je deze zomer een bezoekje gepland bij vrienden? Met een partybox als cadeau scoor je zeker!

Welkom, professor X. Braytop!

Hebben jullie ook genoten van "Ktraak de code"? Aarzel dan niet langer en stort je op onze nieuwe escapebox! Professor Braytop is zijn gelukspillen kwijt.

Zomerkampje

Wil je ook zo'n keitof haak- en knutselkampje volgen? Schrijf nu in voor onze zomereditie van 16, 17 en 18 augustus! We houden rekening met jullie haakervaring, dus geen nood als je nog nooit een haakpen hebt vastgehad of net al redelijk wat steken onder de knie hebt.

Samenwerking met Gezinsbond

Ben je lid van de Gezinsbond? Dan krijg je 10% spaarkorting op je bestelling! Lezen hoe het werkt?

Extraatje Friends in de kijker

Hebben jullie ons nieuwe extraatje van de Friends Forever-box al gespot? Hiermee staat ons feestvarken extra in de aandacht en gaat iedereen vrolijk naar huis met zijn toffe smileytattoo!

Kampeditie 2: Met verve geslaagd!

Wat een leuk kampje was het alweer! Met twaalf leuke meiden maakten we tal van mooie kunstwerkjes! Het was drie gevulde dagen lang genieten. Ook zin?

(Hoog)sensitief en krachtig

KinderPartyBox slaat nu ook met 'Time to bloom' de handen in elkaar. Samen met psychotherapeute Katia Boute organiseer ik een 2-daagse voor hoogsensitieve kinderen. Vanuit mijn achtergrond als jeugdarts en met de troeven van KinderPartyBox ben ik er van overtuigd dat we samen een heel mooi programma kunnen aanbieden aan deze kinderen.

Onze badkaviaar in een nieuw jasje!

Onze "Kleurrijke kaviaar" ziet er nu nog aantrekkelijker uit!

Krokuskampje met hooked

Na een succesvolle eerste editie 'haken' we graag een vervolg aan ons haak- en knutselkampje. Ben je tussen de 8 en de 12 jaar en heb je zin om drie dagen lang creatief bezig te zijn, aarzel dan niet langer en schrijf je in!

Een extra weekje vakantie... Wat nu?

Onze kinderen krijgen een extra weekje vakantie. Maar hoe vul je dit op een aangename en haalbare manier?

Kerst op alle mogelijke manieren

We weten nog niet precies hoe, maar wat al duidelijk is, is dat we Kerst dit jaar extra gezellig zullen maken. Zoek je iets om de kinderen mee te entertainen of speel je als ouder graag mee Voor alle opties hebben wij een ideale box!

Zin in een kampje?

Op 2, 3 en 4 november slaan KinderPartyBox en Hooked de handen in elkaar om jullie een keitoffe kampformule aan te bieden!

Onze nieuwe box komt er aan!

We zijn volop de hand aan het leggen aan onze nieuwste box: de "Ultieme verwenbox".

Schreeuw het uit!

Ben je het ook allemaal stilaan beu? Dat begrijpen we. Deze dagen is het iets makkelijker je voor te stellen hoe het voelt op een onbewoond eiland. Schrijf je frustraties op en stop ze symbolisch in een fles.

Win een waardebon van €20

Was je tevreden over je bestelling? Heb je genoten van onze zalige zeepjes? Hebben jullie de code gekraakt? Of ben je net 'Meesterpeurder' geworden? Of misschien heb je net een superromantische Valentijn achter de rug met een heerlijk bruisend liefdesbad? En wil je dit graag van de daken schreeuwen?

Haal de band met je vrienden aan!

We hebben het allemaal moeilijk tijdens deze coronaperiode. De mensen die we liefhebben zo lang moeten missen, is geen pretje. Laat hen weten dat je ze niet vergeet, maak een mooie sleutelhanger met een leuke foto van jezelf of jullie samen en toon zo dat je er voor hen bent!

Verrassende Valentijn

Wat is er leuker dan je kinderen te betrekken en mee te laten genieten van jullie liefde? Maak jullie bruisend hart gezellig samen! Zeemzoet? Nee, gewoon top!

Al ons badplezier verenigd!

Wat een verleidelijk beeld! Onze 'Briljante bruisballen', 'Zalige zeepjes', 'Kleurrijke kaviaar' en 'Verrassende Valentijn' verenigd. Wat is het moeilijk om te kiezen...

Onze topper van 2020!

Ook al werden ze pas geïntroduceerd in maart, onze bruisballenbox ontpopte zich al snel tot een megasucces! Met stip op de eerste plaats dit jaar!

Cadeauverpakking bij bruisballen en zeepjes

Vang je graag twee vliegen in één klap? Bestel dan zeker onze bruisballen- of zeepjesbox deze maand.

Een extra touch aan je Kerstfeest!

Al hadden we het graag anders gewild, we vieren Kerst en Nieuwjaar in ons gezinnetje. Wil je er graag toch een bijzonder feest van maken, dan is deze feestbox precies wat je nodig hebt.

Knusse Kerst

Op zoek naar een leuk kerstgeschenkje voor de (klein)kinderen? Met Knusse Kerst kunnen de kids mooie gipsen kerstfiguurtjes maken en beschilderen. Bovendien bevat de box leuke geheime opdrachtjes, die ze tijdens het feest kunnen uitvoeren. En als ze dat leuk vinden, kunnen mama en papa gezellig meedoen!

Feestboxen voor een bubbelfeestje!

Ook in je gezinsbubbel kan je genieten van onze partyboxen! In deze coronatijden is feestjes geven niet meer vanzelfsprekend. Dat vinden ook wij heel jammer. Maar niet getreurd. We blijven creatief en bieden onze boxen ook aan voor gezinnen.

Onze facebookpagina

Op onze website kan je heel wat info vinden, maar wil je graag nog meer te weten komen? Bekijk dan zeker ook eens onze facebookpagina!

Iemand in quarantaine opvrolijken?

Iemand in quarantaine opvrolijken? Ken je iemand die een tijdje in quarantaine moet of verdient iemand gewoon een leuk cadeautje?  Met onze kraskunstbox ga je zeker scoren! Voor €20 heb je al een box met twee bladwijzers, deurhangers en diertjes. 

Kraak de code in coronatijden

Om het virus de baas te kunnen, plooien we meer en meer terug op ons gezin. Wil je je huisgenoten graag verrassen met een coole activiteit en tegelijk op een veilige manier de band met vrienden aanhalen? Bestel een dubbele portie 'Kraak de code' en ga - elk in eigen kot - de strijd aan! Wie kraakt de code als eerste?

Extra zeep bestellen

Vond je de zeepjesbox zo tof dat je er maar niet genoeg van krijgt? Maar heb je alle zeep opgebruikt?

Coronaproof feestje

Jammer genoeg zijn we nog niet van het coronavirus verlost. Gelukkig zijn onze kinderen minder kwetsbaar en kunnen we terug feestjes geven voor onze kroost.

Septemberactie: gratis tafelkleed

Ontvang deze maand een gratis tafelkleed bij aankoop van een totaalpakket

Terug van weggeweest: onze sprookjesbox

Onze sprookjesbox zit na een korte onderbreking terug in het assortiment. De knutselactiviteit was immers niet meer beschikbaar. Maar niet getreurd! Onze nieuwe knutselactiviteit is zo mogelijks nog leuker!

Ideale periode voor thuisfeestjes!

Vele van onze schatten hebben hun verjaardag in lockdown moeten vieren. Nu kunnen we hen eindelijk terug een feestje gunnen. En waar kan dat veiliger dan gezellig bij u thuis?

Coronaproof feesten

Heb je een feestvarkentje in huis tijdens deze periode, waarbij we afgesloten zijn van de buitenwereld? Dan helpen we je graag mee om er toch een superleuke dag van te maken. Bestel een knutselbox of een volledige partybox en speel gezellig met het hele gezin mee!

Briljante bruisballen!

Je eigen lekker geurende en glinsterende bruisballen. Superleuk om te maken en nog plezanter om in te gaan borrelen.

De populairste box van 2019

Meesterspeurders ging in 2019 het vaakst de deur uit. Spannend wat 2020 zal brengen...

KinderPartyBox geëvalueerd

Sinds de start van KinderPartyBox stuurden we elke klant een evaluatiedocument. De antwoorden waren talrijk en bezorgden ons tot op vandaag een score van 8,7/10.

Vrolijke servetten

Alleen al de servetten brengen je in feeststemming. Toch?

Verras eens een ziek vriendje

Bezoek je een kindje in het ziekenhuis? Overweeg zeker eens een 'Kraskunstbox'.

Recup materiaal 'Kraak de code'

Hoe stuur je het materiaal van de 'Kraak de code'-box terug om een deel van je uitgegeven bedrag terug te krijgen?

Te gast bij Radio Meteor te Tielt

Op 11 mei was KinderPartyBox te gast bij Radio Meteor. Bekijk het interview hier.

Candle Bags

Bestelde je de candle bags als extraatje bij onze eilandbox? Wat kan je hier precies mee doen?

Onze radertjes blijven draaien

We zijn alweer volop aan het werk aan de volgende box! Escape-boxen zijn razend populair, maar te moeilijk voor kinderen. KinderPartyBox ontwikkelt 'Kraak de code', een box vol puzzels, raadsels en sloten. Wees de boeven te slim af en open tijdig de brandkast! Verwacht midden juni 2019.

Mailtjes en SPAM!

Onze mailtjes kwamen in het verleden niet altijd mooi in de mailbox terecht, maar werden als ongewenste mail aanzien.

De maskertjes

Hoe leuk is het als je op carnaval je uniek, perfect passend, zelf gemaakt maskertje kan aandoen?

De strijksmileys

Hoe strijk je de smileys op een pennenzak of kledingstuk?

De video's

De video's die het spel begeleiden, zijn een combinatie van de instructie en de demonstratie van de opdracht.

logo kinderpartybox

Hebt u vragen?

BE : info@kinderpartybox.be
NL : info@kinderpartybox.nl