Ons verhaal


Het leven in deze maatschappij is er één van rennen, springen, vliegen,… Koppels gaan vaak beiden uit werken, vrije tijd wordt snel ingevuld met rondrijden voor de hobby’s voor de kinderen,… Tijd is schaars en kostbaar. Iedereen wil het beste voor zijn/haar kinderen en dit zeker als het gaat over hun belangrijkste dag van het jaar… de verjaardag!

Met jarenlange ervaring als leidster in de jeugdbeweging en intussen ook als mama van vier kinderen, heb ik wel al wat spelletjes gespeeld en feestjes georganiseerd. Ik vind het zalig om te zien hoe kinderen daar van kunnen genieten. Zelf ben ik trouwens ook altijd een spelletjesspeler gebleven. 

Tegenwoordig is het aanbod aan kinderfeestjes uitgebreid. Groots, spectaculair,... en vooral ook prijzig. 
Persoonlijk vind ik dat een verjaardagsfeestje vooral leuk moet zijn, maar ook betaalbaar. 
Ik ben er van overtuigd dat een feestje ook zonder groot budget echt uniek en cool kan zijn. 
Met onze partyboxen kunnen ouders zelf aan de slag zonder de hele poespas van thema's bedenken, spelletjes opzoeken, uitnodigingen maken, alle benodigdheden in huis halen,... 

En als u het als ouder toch niet helemaal ziet zitten om het feestje zelf in goede banen te leiden... Een oppas kan gegarandeerd ook aan de slag met onze dozen!

Met ‘Kinderpartybox’ ben ik er van overtuigd het ideale format te hebben gevonden voor ‘het leukste feestje van het jaar’.
Ik maak hiermee een drastische carièreswitch van CLB-arts naar ondernemer. Of misschien ook weer niet. Beide hebben immers een grote gemene deler: het welbevinden van een kind.


Helga

profielfoto helga van kinderpartybox
illustratie feestende ballonnetjes

Laat het feestje beginnen

Bestel uw partybox online

logo kinderpartybox

Hebt u vragen?

BE : info@kinderpartybox.be
NL : info@kinderpartybox.nl