Ons verhaal

Een goede vijf jaar geleden stampten we KinderPartyBox uit de grond, gewoonweg omdat kinderen gelukkig maken onze missie is. 
 
Met ‘Kinderpartybox’ zijn we ervan overtuigd het ideale format bedacht te hebben voor ‘het leukste feestje van het jaar’, of het nu gaat over een verjaardagsfeestje, een samenkomst met familie of vrienden of het vieren van de start van de vakantie. 
 
We gingen van start met onze 'full option feestdozen', die alles bevatten voor een kant-en-klaar feestje, met creatieve spelletjes passend in een leuk thema en een toffe knutselactiviteit, waarbij de kinderen iets maken dat zo leuk is dat het zeker een plekje in hun kamer verdient. 
 
Door steeds inleidende filmpjes en demovideo's toe te voegen aan de boxen, maken we het allemaal nog wat extra makkelijk. Het enige wat je als ouder nog hoeft te doen, is alles wat in goede banen leiden en zo je kind een cool en uniek feestje te bezorgen. En als je toch wat terughoudend bent voor het grote kindergebeuren, schakel dan gerust een oppas in. Die kan gegarandeerd ook aan de slag met onze dozen!
 
We maken er een erezaak van om de box te personaliseren met een persoonlijk welkomstbriefje voor het feestvarken, spulletjes in zijn of haar lievelingskleur of een extraatje, want we willen ervoor zorgen dat het een feest wordt om nooit te vergeten.    
 
Op regelmatige momenten zorgen we voor nieuwkomers. Zo vonden we - als grote fan van escape rooms - dat we kinderen ook moesten laten meegenieten van het euforische gevoel van door teamwork een gezamenlijk doel te bereiken. Dus kwamen onze escapeboxen 'Kraak de code' en 'Kraak de code 2.0' erbij. Omdat er duidelijk veel getalenteerde speurneuzen rondlopen in Vlaanderen en Nederland, zorgden we voor een spoedcursus 'Meesterspeurders', een box die op veel bijval kan rekenen. 
 
Het is leuk om te zien dat sommige mensen blijven terugkomen en al bijna heel ons assortiment bestelden.  
Op onze businesspagina op google beloonden jullie ons met een 4,9 op 5, wat ons heel blij maakt en onze radertjes in gang zet om aan een volgende box te beginnen.
 
We hopen nog heel lang veel kinderhartjes sneller te laten kloppen. 
 
Helga

 


Sfeerfoto van een kinderfeestje met 'Kraak de code'illustratie feestende ballonnetjes

Laat het feestje beginnen

Bestel je partybox online

logo kinderpartybox

Heb je vragen?

BE : info@kinderpartybox.be
NL : info@kinderpartybox.nl