Neem deze pagina zeker even door voor u een box aankoopt. U vindt hier de belangrijkste info over wat u van KinderPartyBox mag verwachten. 


Totaalpakketten, knutselboxen en seizoensboxen

 
FULL OPTION FEESTBOXEN EN ESCAPEBOXEN
KinderPartyBox wil graag originele verjaardagsfeestjes aanbieden. Maar ook communie- of lentefeesten zijn ideale gelegenheden. 

Deze pakketten hebben wat begeleiding nodig. Dankzij de handige handleiding en de intro- en demofilmpjes hoef je hier geen ervaring voor te hebben. Doe je dit liever niet zelf, dan kan je dit zeker ook uitbesteden aan een enthousiaste oppas. Laat deze dan zeker de box met filmpjes en partyboxgids op voorhand bekijken. 

KNUTSELBOXEN
Onze knutselboxen kunnen ook zonder speciale gelegenheid besteld worden. Gaan de kinderen een namiddag bij oma en opa of komt er een vriendje spelen, laat hen gezellig zeepjes, sleutelhangers, bladwijzers... maken. Of doe gewoonweg iemand een box cadeau. 
 
Afhankelijk van de box en de leeftijd van de kinderen kunnen ze met deze boxen al zelfstandig aan de slag. Een beetje hulp kan hier en daar wel handig zijn. 

SEIZOENSBOXEN
In de loop van het jaar bieden we ook regelmatig een seizoensbox aan. Deze is bedoeld om je kind tijdens de vakantie te entertainen, bv. als een vriendje komt spelen of als je vrienden op bezoek hebt die ook hun kinderen hebben meegebracht. 
 
Ze zijn een miniversie van de andere boxen, met als grote verschil dat de kinderen hier zelf mee aan de slag kunnen vanaf 8 jaar. Ook jongere kinderen kunnen meedoen, maar zij worden best nog een beetje geholpen. Ook als gezinsactiviteit zijn deze boxen de max! 

Wat is de ideale leeftijd voor een KinderPartyBox?


Onze FULL OPTION FEESTBOXEN zijn bedoeld voor kinderen tussen de 6 en de 12 jaar. In de webshop kan je zien dat de verschillende boxen een richtleeftijd hebben. Deze is vooral van belang voor het spelen van het spel. Ouders vragen zich soms af of een kind van 11 jaar niet te oud is voor een feestje van KinderPartyBox. Hierop zeggen wij volmondig "nee".  

Onze ESCAPEBOXEN zijn gericht op kinderen vanaf 9 jaar en zelfs geschikt voor volwassenen. Meesterspeurders is een leuk alternatief voor 7- tot 10-jarigen

Als je ervoor kiest enkel een KNUTSELBOX aan te kopen, is de richtleeftijd minder van belang. Een aantal van deze boxen kunnen ook al voor kleuters gebruikt worden. Dit is zeker het geval voor de cupcakes en de krimpplaneetjes. Ook bij de knutselboxen is steeds een begeleidend filmpje voorzien. 

Bepaalde boxen zijn ook boven de leeftijd van 12 jaar nog tof. Zo is onze bruisballenbox een topper bij pubermeisjes. Ook onze 'Kraak de code'-boxen zijn zeker voor oudere kinderen geschikt. Zoek je nog iets waar je kinderen zich mee bezig kunnen houden tijdens een schoolvrije week na de examens? Dit zijn zeker aanraders! Ook de 'Waterratten' zijn een goed idee voor oudere kinderen. Waterpret scoort aan elke leeftijd!   

Wat zit er precies in een doos?

 
Het openen van onze boxen is al een feest op zich. Ze zitten telkens vol leuk en kleurrijk materiaal. Elke box bevat ballonnen en bijpassende servetten om de beleving compleet te maken.
 
De FULL OPTION FEESTBOXEN bevatten een aantal spelletjes en een knutselactiviteit, die mooi in elkaar verweven zitten via de rode draad van het thema. Standaard zitten uitnodigingen vervat in deze boxen. 
 
Bij de ESCAPEBOXEN ligt de klemtoon op het vervullen van opdrachten en/of het oplossen van puzzels. Deze bevatten geen knutselactiviteit. 

Elke box bevat een beknopte handleiding voor de begeleider en een link naar de instructie- en demofilmpjes, die je het meeste werk uit handen zullen nemen.  

Alles wat zich in de doos bevindt (van penselen over kaartjes tot glazen flesjes), mag je houden! Kies je voor één van onze "Kraak de code"-boxen, dan kan je een deel van het aankoopbedrag recupereren door het materiaal achteraf terug te bezorgen. Meer info vind je bij de betreffende box. 
 
Je kunt ook voor het extraatje kiezen. Dit bevat telkens een cadeautje voor het feestvarken en een uitdeelcadeautje voor de gasten. Indien je niet voor de knutselactiviteit koos, zal elk kind dus toch met een kleinigheid naar huis gaan. Je kan natuurlijk ook voor het geheel gaan van spel, knutselactiviteit en extraatje. Aan jou de keuze! 

SEIZOENSBOXEN
Ook de seizoensboxen bevatten spel- en knutselmateriaal en bijhorende filmpjes. Soms zit er ook een beknopte handleiding bij, maar aangezien de kinderen zelfstandig te werk kunnen gaan, zijn de meeste instructies in de videootjes ingebouwd. De seizoensboxen bevatten geen uitnodigingen of servetten. 

Het gemak van KinderPartyBox


Zodra wij je bestelling ontvangen hebben, bezorgen we je een korte vragenlijst om de box te personaliseren. We maken er een erezaak van elke box heel persoonlijk te maken, rekening houdend met naam, leeftijd, lievelingskleur... Zelfs bepaalde materialen kunnen vooraf gekozen worden.
 
Wanneer de ingevulde lijst en betaling ons bereikt hebben, gaan we van start met het vullen van je doos. Je kiest zelf of je de box komt ophalen of hem laat leveren bij je thuis of in een afhaalpunt. Binnen de week ontvang je je pakket. 

In de box vind je alles voor een geslaagd feestje: een doos vol leuk materiaal, een link naar de videoboodschappen en een extra handleiding voor de begeleider(s).


Dankzij de videoboodschappen, waarbij de opdrachten niet alleen worden uitgelegd, maar ook kort worden voorgetoond, word je als ouder voor het grootste deel ontlast. Het enige wat je hoeft te doen, is het feestje in goede banen leiden door te bedenken welk spelletje waar zal doorgaan, wat materiaal klaar te zetten, af en toe op de play-knop te drukken en enkele kleine aanwijzingen te voorzien. Een voorproefje van de videoboodschappen vind je op onze blog.  

We raden aan een aantal dagen op voorhand de filmpjes in combinatie met de partyboxgids door te nemen om zeker te zijn dat het afspelen van de filmpjes lukt en om na te gaan of alles duidelijk is.  

In elk totaalpakket bevinden zich uitnodigingen voor het feest. Ook dit maakt het jou gemakkelijk. Bovendien zijn de gasten dan al een beetje opgewarmd voor ze aankomen en zal je geen moeite moeten doen om ze mee te krijgen in het thema.

Ook servetten in het thema bevinden zich in de doos.

Als je de kinderen achteraf graag nog iets leuks meegeeft naar huis, kan je kiezen voor het extraatje. Bij dit laatste heb je meteen ook taartkaarsjes of een taarttopper in huis.  

We hebben er ook voor gezorgd dat het opruimwerk na het feestje tot een minimum beperkt zal zijn.

Dat je al het materiaal achteraf mag houden, maakt KinderPartyBox nog gebruiksvriendelijker.

Hoe kies ik de juiste doos?


Onze boxen zijn ingedeeld in thema’s. Misschien is je kind gek op piraten en is de keuze snel gemaakt. Op de bestelpagina vind je meer info. Ga gerust eens rondneuzen op onze facebookpagina. De filmpjes geven een mooi beeld van wat er in de box zit.  

Bij de escapeboxen en full option feestboxen staat een richtleeftijd vermeld. Vooral voor het spel is het aangewezen hier rekening mee te houden. 

De seizoensboxen zijn zo gemaakt dat kinderen van een jaar of 8 er zelfstandig mee aan de slag kunnen. Als er oudere kinderen bij zijn, is het ook geen probleem als jongere kinderen (vanaf ca. 5 jaar) aansluiten. 

Wat bij slecht weer?


Het weer
is een factor die we bij een feestje allemaal graag in de hand zouden hebben. Dit is jammer genoeg niet het geval. 

Daarom zijn de boxen zo opgesteld dat de spelletjes vrijwel allemaal binnen kunnen gespeeld worden. 

Bij mooi weer kunnen heel wat activiteiten dan weer buiten doorgaan. 

Ideaal toch?

Voor hoeveel kinderen is een doos geschikt?


Onze dozen zijn perfect voor feestjes met 4 tot 12 kinderen (het feestvarken meegerekend).
De escapeboxen kunnen gerust met meer gespeeld worden. Omwille van praktische redenen worden de boxen enkel voor groepen met een even aantal kinderen gemaakt. 
Is het aantal kinderen oneven, dan vind je meestal tips om dit op te vangen.  
Hou er rekening mee dat de spelletjes wat meer tijd in beslag nemen, naarmate er meer kinderen zijn. 

Onze knutselboxen en onze 'Ultieme verwenbox' zijn reeds beschikbaar voor 2 personen. 

De knutselactiviteit kan gerust voor
meer dan 12 kinderen aangekocht worden. 
Je neemt dan best telefonisch of via mail contact met ons op. 
 

Wat is de kostprijs van een doos?

Bij Bestel je partybox kan je makkelijk de kostprijs van de verschillende boxen raadplegen. 
Als je aanvinkt voor hoeveel personen je wil bestellen, verschijnt de prijs bovenaan. 
                                  
'Kraak de code' en 'Kraak de code 2.0' bevatten geen knutselactiviteit. Door de hogere inkoopprijs is deze box een stuk duurder dan de andere boxen. Door achteraf het materiaal (in perfecte staat) terug te sturen, krijg je een deel van het geld terug. Op die manier betaal je uiteindelijk dezelfde prijs als bij de andere boxen. Meer info bij 'Bestel je partybox'. 

Kortingen
- Ben je lid van Femma, dan ontvang je via een kortingscode 5% korting op het aankoopbedrag. 
- Bij bestellingen boven €120 worden de verzendingskosten betaald door KinderPartyBox. 
 

Wat zijn de verzendingskosten?


Onze boxen worden verstuurd via Bpost
Hiervoor betaal je binnen België € 6,95, indien je wenst dat het pakket bij jou thuis geleverd wordt.
Voor verzending naar een postpunt betaal je slechts € 5,05.

Ja kan er ook voor kiezen je box bij ons in Astene te komen afhalen.
Astene is een deelgemeente van Deinze en ligt in Oost-Vlaanderen. Dit kan wel enkel op afspraak. Ja kan deze afspraak maken via mail of telefonisch.

Ook in Nederland kunnen onze boxen geleverd worden. De verzendingskosten hiervoor zijn €8.
Voor verzending naar andere landen neem je best contact met ons op. 

Bij bestellingen boven de €120 nemen wij de verzendingskosten voor onze rekening. Let er op dat je bij het bestellen 'gratis verzending boven €120' aanklikt.

Hoe lang op voorhand moet ik bestellen?

 
Zodra je bestelling ons heeft bereikt, bezorgen we je een mailtje met enkele vragen om de box te personaliseren. Let op: Soms komt dit mailtje bij je ongewenste berichten terecht. Let er dus op dit zeker eens te checken. Zodra deze informatie binnen is bij ons en de betaling in orde is gebracht, starten we met het klaarmaken van de box. Reken hiervoor op 1-2 werkdagen.   


Daarna wordt je pakket gepost. In onze ervaring zien we dat onze boxen meestal 1-2 werkdagen later reeds op bestemming zijn. Indien je je box bij ons komt afhalen, kan dit vaak nog sneller. 

Als je ook de uitnodigingen bestelt, raden we aan je bestelling enkele weken op voorhand te doen. Ben je echter een late beslisser en heb je maar enkele dagen meer over voor de start van het feestje, aarzel niet om ons te contacteren. Afhankelijk van de drukte kunnen we je waarschijnlijk toch nog last-minute uit de nood helpen. 

Laat het feestje beginnen

Bestel je partybox online

logo kinderpartybox

Heb je vragen?

BE : info@kinderpartybox.be
NL : info@kinderpartybox.nl