Box van het jaar 2023

Onze populairste box van 2023? Het werd alweer een nek-aan-nekrace tussen "Kraak de code " en "Meesterspeurders".

Elk jaar gaan we na wat onze populairste box van het voorbije jaar is geworden. Onze klanten zijn duidelijk fan van een verjaardagsfeestje vol speurwerk en puzzels. Jaar na jaar zijn onze escapeboxen erg in trek.  

Dit jaar kwam Kraak de code opnieuw als winnaar uit de bus. De inhoud van de doos doet natuurlijk al dromen van bankovervallen en opgesloten boeven. Wie speelt niet graag de held op zijn feestje, opent handboeien en kraakt de brandkast om een schat aan goud te vinden... 

Meesterspeurders behaalt de tweede plaats. We merken dat deze box de iets jongere speurdertjes erg aanspreekt. In 2019 en 2021 was hij zelfs de populairste van onze boxen. Het geheimschrift, de vingerafdrukken en de boodschappen in onzichtbare inkt spreken tot de verbeelding... 

Onze escapeboxen doen het allemaal goed, want ook onze laatste nieuwkomer Kraak de code 2.0 haalde het podium reeds. De gelukspillen van professor Braytop terugvinden... een echte uitdaging. 

Onze derde podiumplaats werd gedeeld met Een onbewoond eiland, de box die je je op een verlaten eiland laat wanen. Hoe overleef je en vooral... Hoe geraak je terug thuis? Met een boodschap in een fles lukt het misschien? 

 

logo kinderpartybox

Heb je vragen?

BE : info@kinderpartybox.be
NL : info@kinderpartybox.nl