Ook zin in een kampje?

Samen met mijn goede vriendin Karen van Hooked geef ik al enkele jaren haak- en knutselkampjes in Deinze. Na drie dagen gaan onze deelnemertjes naar huis met een doos vol kunstwerkjes.

Sinds 2021 geef ik samen met mijn goede vriendin Karen De Weirdt haak- en knutselkampjes voor kinderen en jongeren vanaf 9 jaar. We stellen onze kampjes open voor tien deelnemers. Daardoor kunnen we iedereen voldoende persoonlijke aandacht geven.

Karen heeft heel veel ervaring met haken en geeft zelf ook haakateliers aan volwassenen (met Hooked - zie hieronder). Ikzelf ben via KinderPartyBox meer bezig met knutselen, maar de kampjes begeleiden we helemaal samen. Dat vinden we gezellig. 

Onze kampjes gaan door in het kantoor van KinderPartyBox te Astene (Deinze). Daar hebben we voldoende plaats en materiaal ter beschikking om creatief aan de slag te gaan. Over de middag eten we bij mooi weer onze picknick op in de tuin en tussendoor spelen we daar ook wel eens een actief spelletje. 

We zijn altijd heel trots op wat onze hakertjes/knutselaartjes aan het einde van het kamp mee naar huis kunnen nemen. Onze kampjes gaan door tijdens de krokus-, zomer- en herfstvakantie en duren meestal drie dagen. 

Ook zin om deel te nemen? Inschrijven kan via onze webshop.   

logo kinderpartybox

Heb je vragen?

BE : info@kinderpartybox.be
NL : info@kinderpartybox.nl