Vanaf 9 jaar

De bedoeling van deze boxen is door teamwork raadsels op te lossen en sloten te openen om zo het geheim van de box te ontdekken. 
Bij het openen van de doos word je even overweldigd door wat je allemaal te zien krijgt. Probeer orde in de chaos te scheppen, de juiste zaken te combineren en de code te kraken. 

Per 4 tot 6 personen ontvang je een doos die alles bevat wat je nodig hebt om de oplossing van het spel te vinden. Speel je met meer dan 6 personen, dan ontvang je meerdere dozen, die telkens dezelfde puzzels bevatten. Op die manier kan je met verschillende teams in een race tegen elkaar en tegen de klok spelen. Een extra uitdaging! 

Het spel kan gespeeld worden met groepen vanaf 9 jaar, maar is zeker even leuk voor oudere kinderen en zelfs voor volwassenen. Het is ook zeker een aanrader om in familieverband te spelen. 
Hoe jonger de deelnemers, hoe meer tips ze zullen kunnen gebruiken. En die vind je allemaal in onze bijgevoegde partyboxgids. 
 

Kraak de code

Kraak de code 2.0

 

 

7 - 10 jaar

Een echte favoriet binnen deze leeftijdscategorie! Je start het feestje met het eerste filmpje van Pat Roxby, die jullie vertelt wat er gebeurd is en aangeeft welke talenten een echte Meesterspeurder nodig heeft.

De kinderen leren spelenderwijze observerenvingerafdrukken herkennen, geheimschrift ontcijferen... Een leuke afwisseling tussen filmpjes, spelletjes en opdrachten. En op het einde is het tijd voor het echte speurwerk!

 

Meesterspeurders

Laat het feestje beginnen

Bestel je partybox online

logo kinderpartybox

Heb je vragen?

BE : info@kinderpartybox.be
NL : info@kinderpartybox.nl