Nog meer recensies

"We hadden het geluk dat ons feestvarken jarig was nog net voor de lockdownmaatregelen. Zo konden we ten volle genieten van onze bestelde partybox, "een feestje vol zintuigen"! Het bleek alweer een topper te zijn! Heel mooie variatie in toffe opdrachten, creativiteit, spanning alom (kunnen ze geblinddoekt de juiste smaken raden? en wat valt er precies te ruiken in een volgende opdracht?). Het brailleschrift was wellicht de leukste opdracht, omdat codes ontcijferen altijd wel iets magisch heeft. Ook altijd fijn als de kinderen achteraf iets kunnen meenemen naar huis, de zeepjes waren een leuk én nuttig aandenken. De tijd is weer voorbij gevlogen, iedereen ging met een heel goed gevoel naar huis, en wij kijken al uit naar volgend jaar om weer een andere partybox uit te proberen!"

 

"Bij het bestellen ervan, had ik een beetje m'n twijfels of het zijn geld zou waard zijn, maar amai.... Zoooo tof!!! De kindjes vonden het superleuk en ook ikzelf, als spelleider, heb er van genoten! Zit echt fantastisch goed in elkaar, opdrachten zijn origineel en de gadgets wilden ze uiteraard het liefst van al mee naar huis nemen. Echt een leuk concept!"

 

 

"We bestelden de 'Friends Forever'-box en de vriendinnen en het feestvarken gingen er volledig in op om te bewijzen dat ze aan alle voorwaarden voldeden. Wat een leuke variatie aan opdrachten, spelletjes en knutselactiviteiten! En heel tof dat dit alles de rode draad volgde, ook best leerzaam wat het inhoudt om BFF te zijn! Fijn ook dat echt alles in de doos zit, zelfs ballonnen om het huis te versieren! De tijd vloog voorbij en het fantastische souvenir van de macramé-bandjes aan de fotosleutelhanger is echt een topper. Hartelijk dank voor het fijne feestje!

 

Veerle uit Deurne:

Door een fout van Bpost was onze box bijna niet tot bij ons gekomen. Gelukkig hadden wij Helga van kinderpartybox die ervoor zorgde dat onze box toch nog bij ons geraakte! Je bent onze held! Top party was het door jullie box! Een aanrader!

Daphne uit Deinze:

"Fijn verjaardagsfeestje gehad voor Louisa! De box zat vol leuke verrassingen. De tijd is voorbij gevlogen, met enthousiaste meiden die het thema Best Friends Forever heel leuk hebben beleefd. 8 jarigen zijn perfect voor deze box. Keep em coming! Bedankt voor de toffe namiddag!"

 

Nathalie uit Lokeren: 

Zeer mooie gepersonaliseerde box. Al een feest bij het toekomen . Alles is duidelijk uitgelegd en zo kan je het implementeren op het feestje dat de jarige in gedachte had. Mijn dochter koos de onbewoond eiland box voor haar 9de verjaardag te vieren met een aantal vriendinnen. De tijd vloog voorbij en iedereen ging blij gezind en trots met hun kunstige 'Message in a bottle' fles naar huis. Dochter heel content en mama ook. Met de box kan je een zeer geslaagd feestje geven als je het even te druk hebt om er zelf 1'tje in elkaar te steken of als kinderfeestjes organiseren niet zo je ding is...

 Elke kinderfeestje verdient iets lekkers

Ryfka uit Liedekerke:

Vorig jaar de Ruimtedoos gebruikt voor het verjaardagsfeestje van mijn zoon. Hij vond het super! Zelfs te weinig tijd gehad om de krimpplaneten tijdens het feestje nog te bakken. Die zijn dus achteraf meegegeven. De lichtgevende letters schitteren ondertussen nog steeds elke avond in zijn kamer. Met kerst kregen mijn zonen de zeepjesdoos van de grootouders en wat extra krimppapier (heel handig die optie om bij te bestellen!). De filmpjes zijn heel duidelijk en de zonen konden er meteen zelfstandig mee aan de slag. De boxen zijn een leuk alternatief om bij je thuis te doen. Het materiaal dat achteraf niet meer gebruikt wordt, geef ik gewoon verder door en zo maak ik iemand anders ook nog blij.

 

Katia uit Merelbeke:

De dozen zijn tot in de puntjes verzorgd! Aan alles wordt gedacht. Bovendien zijn de dozen zelfs ook geschikt om eens een leuke knutselactiviteit te organiseren zonder dat het altijd hoeft gekoppeld te zijn aan een feestje. Helga heeft vier kinderen maar dit is echt haar vijfde kind want de zorg die ze geeft om alles in orde te brengen, is zo opvallend. Katia, een tevreden klant met tevreden kinderen

Els uit Hasselt:

Deze week hebben we 2 feestjes gegeven met een kinderpartybox. De kinderen vonden het super leuk! De boxen zitten goed in elkaar en alles is duidelijk uitgelegd. De tijd vliegt voorbij.

 

Kenny uit Deinze:

Vandaag Febe haar 8 verjaardag gevierd met de compleet badplezier. Iedereen vond het heel tof en voor herhaling vatbaar.

 

Angelique uit Nederland:

Gisteren een superleuk kinderfeestje gehad van onze jongste dochter. Ze had gekozen voor de verjaarkerstbox. Wat was het leuk! We kwamen eigenlijk nog tijd te kort.

 

Sarah uit Deinze: 

Superleuke ervaring in deze coronatijd! Zit goed in elkaar!

 

Slingers horen bij een kinderfeestje!

Mieke uit Tielrode:

De 2 kerstboxen voor de kleinkinderen waren een groot succes. Elk kon knutselen in zijn eigen bubbel. Zo werd er toch samen geknutseld maar op afstand. Wij zijn fan.

 

Ingrid uit Kontich:

We hebben een hele fijne verjaardagnamiddag gehad met piraat Grijsbaard. De kinderen vonden het heel tof. De namiddag is voorbij gevlogen. Doos en materiaal was tot in de puntjes verzorgd. Leuk dat het gepersonaliseerd was. Materiaal is ruim voldoende aanwezig en van goede kwaliteit. Prijs/kwaliteit een aanrader.

 

Sietske uit Nederland:

Vandaag kinderfeestje van onze dochter gehad met de onbewoond eiland box. Het was een super leuk feest en een mooie box erbij met alles er in. De kids vonden het erg leuk.

 

Patricia uit Deinze:

"Emile werd 9 en dat vierden we met de 'welkom in mijn heelal' partybox. Het werd een voltreffer: 10 jongens gingen aan de slag met de planeten en seinden elkaar in het donker zinnen in morsecode. Het knutselen van ruimte-sleutelhangers met krimppapier vonden ze ook spectaculair, en leverde alvast een herinnering op die indruk maakte thuis! De ruimtetijd vloog voorbij aan lichtsnelheid."

 

Linda uit Gierle:

We hadden een super masker feestje. Smaakt naar meer...

logo kinderpartybox

Heb je vragen?

BE : info@kinderpartybox.be
NL : info@kinderpartybox.nl